https://www.hollandgeschenkpakket.nl/geschenken/typisch-hollands/boeken/nederlandse-keuken/_381_w_3611_4675_NL_1
De leukste geschenken Maatwerk naar wens Typisch Nederlands Gemakkelijk bestellen
Zowel food als non-food Afgestemd op uw bedrijf Een oer-Hollandse verrassing! Uit voorraad leverbaar
Volledig assortiment
Winkelmandje

Heeft u vragen? Bel ons direct! Tel. 0545-761083

Zoeken, voer hier uw zoekwoord in
 


Vorig artikel Toon lijst Volgend artikel
https://www.hollandgeschenkpakket.nl/geschenken/typisch-hollands/boeken/nederlandse-keuken/_381_w_3611_4675_NL_1

Nederlandse Keuken

ArtikelnummerNLKEUJMOOR
7,54exc. btw 7,99 inclusief 6% btw
Beperkt op voorraad
Deel dit product
Omschrijving
Tell a friend
Offerte

De Nederlandse Keuken van Janny de Moor


Ontdek de unieke en heerlijke keuken van Nederland met meer dan 80 gemakkelijk te volgen recepten.

Maak kennis met zowel nationale als regionale gerechten; van voedzame boerenkost gemaakt van verse seizoensproducten tot schotels die zijn beïnvloed door de exotische smaken uit het Verre Oosten, meegebracht door Nederlandse kooplieden.

Met een fascinerende inleiding op de culinaire cultuur en de eetgewoonten in Nederland. Hierin vindt u informatie over de geografie en de producten, nationale festiviteiten, de invloed van andere delen van de wereld en over speciale ingrediënten en kooktechnieken.

Proef de gevarieerde smaak van de Nederlandse keuken met Alkmaarse kaassoep, huzarensalade, terrine van gerookte Limburgse forel, Volendammer zootje, poffertjes, koek en Fries suikerbrood.

Met meer dan 350 mooie foto’s die speciaal voor dit boek zijn gemaakt, is elk recept gemakkelijk te volgen en bij elk gerecht is de voedingswaarde volledig berekend.

Gebonden en 160 pagina's.
Afmeting: 17,5 x 21,5 x 1,6 cm

Janny de Moor is freelance culinair publicist en fotograaf. Haar bedrijf Janny de Moor Culinaire Producties heeft recepten en promotioneel materiaal gemaakt voor grote ondernemingen als Nestlé, Nutricia, Albert Heijn en Honig. Ze is ook medeorganisator en tekstschrijver geweest voor verscheidene nationale culinaire campagnes in Nederland. Ze heeft lezingen gehouden over de geschiedenis en de toekomst van voedsel en over de kookkunst voor organisaties als het Oxford Symposium of Food and Cookery, de Buckland Club in Birmingham, International Flavors and Fragrance Inc. en de World Organisation of Cook’s Societies. Janny heeft 21 boeken geschreven, publiceert regelmatig recepten in Dagblad Trouw en heeft artikelen gepubliceerd in Horeca Journal,Bakkers in Bedrijf, Bouillon, Tip Culinair, Esquire, Allerhande en Platteland. In 2004 won Janny de prestigieuze Wina Born Prijs, jaarlijks uitgereikt voor de beste culinaire publicatie door het Horeca Branche Instituut, de overkoepelende organisatie van Hotels, restaurants en cafés.

Debi Treloar is culinair en lifestyle fotografe, geboren in Zimbabwe en nu werkend in Noord-Londen. Geïnspireerd door het spel van licht, textuur en kleur wordt haar werk gekenmerkt door het gebruik van natuurlijk in plaats van studiolicht. Ze heeft aan een aantal boeken meegewerkt, waaronder een serie over de Franse kookkunst door Joanne Harris. Met opdrachtgevers, variërend van Tom Conran tot John Lewis wordt haar werk regelmatig gepubliceerd in Homes and Gardens, Red Magazine, Easy Living, Olive Magazine, The Sunday Times Magazine en Elle Decoration.

Vertel het een bekende!

Vul uw naam en emailadres en die van de persoon die u op de hoogte wilt stellen van dit artikel. De ingevulde gegevens worden niet opgeslagen en/of gebruikt voor andere doeleinden dan het versturen van de email aan de door u opgegeven persoon.

Uw gegevens
Naam
Email
Versturen naar
Naam
Email
Opmerking

Vermeld het gewenste aantal bij het opmerkingenveld.

Email
Uw naam
Telefoon
Opmerking
Sitemap | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Website door CM Specialist | Levertijden | Contact | Privacyverklaring