0
Waar ben je naar opzoek?
  • Zowel food als non-food
  • Een oer-Hollandse verrassing!
  • Uit voorraad leverbaar
Winkelmandje

Ons verhaal...

Holland Geschenkpakket

Als je ons zou vragen om in één zin te omschrijven wat Holland Geschenkpakket is zou dat de volgende zin zijn:

"Holland Geschenkpakket is de specialist in écht Nederlandse geschenkpakketten, punt. Kort door de bocht, maar het is wat het is."

- Marjolein en Bastiaan

En dat doen “we” sinds de jaren ’50, dus al ruim 60 jaar! Holland Geschenkpakket is ontstaan uit een samenwerking tussen de Banketbakkersvereniging en reisbureau Wereldcontact Reizen, speciaal opgericht om Nederlanders die niet meer in Nederland wonen, namens de “achterblijvers” te kunnen verrassen met een Holland Feestpakket vol typisch Nederlandse producten. Leuk feitje: daarmee is Holland Geschenkpakket één van de eerste postorderbedrijven van Nederland.

Ontwikkeling in 60 jaar

60 jaar is een flinke tijd en in al die jaren zijn er de nodige ontwikkelingen geweest. Zo is het assortiment uitgebreid en logischerwijs ook de showroom in Geesteren, we hebben ons steeds verder gespecialiseerd in nationale en internationale verzending en er is inmiddels al vele jaren een webshop waar je naast ons standaard assortiment geschenkpakketten ook kunt kiezen voor specifieke maatwerk pakketten en losse Nederlandse producten. Via de webshop bezorgen wij het hele jaar door én wereldwijd onze Hollandse geschenkpakketten en producten bij particulieren, bedrijven, de Overheid, verenigingen en noem maar op.

Een frisse wind, hernieuwde drive

Vanaf 2020 is Holland Geschenkpakket in handen van Marjolein en Bastiaan, aangenaam kennis te maken! Noem het een frisse wind, noem het hernieuwde drive of noem het Holland Geschenkpakket 2.0, het maakt ons niet uit. Ons doel is om Holland Geschenkpakket de komende jaren nog verder te ontwikkelen tot dé specialist in maatwerk geschenkpakketten met écht Nederlandse producten.

De basis blijft hetzelfde als waar het begin jaren ’50 allemaal mee begon: smaakvolle en perfect verzorgde geschenkpakketten met Nederlandse producten die wereldwijd verzonden worden. De komende jaren gaan we ons richten op maatwerk pakketten, op nog meer aandacht voor het échte Nederlandse product en verduurzaming van onze pakketten en geschenken.

Specialist in geschenkpakketten én ontzorgen!

Wij vinden het belangrijk om het werk uit handen van onze klanten te nemen, ontzorgen dus. Door jarenlange ervaring in de branche, met specifiek maatwerk en met wereldwijde verzending verzorgen wij elke opdracht tot in de zogenaamde puntjes.

Kortom: Holland Geschenkpakket, dé specialist in écht Nederlandse maatwerk pakketten.

  • Specialist in écht Nederlandse geschenkpakketten
  • Online bestellen en uit voorraad leverbaar
  • Nationale en internationale verzending
  • Maatwerk en voor elke gelegenheid
  • Levering vanaf 1 pakket

Hoi! Kunnen wij ergens mee helpen? Heb je vragen? Kennis maken? Bel ons, app ons of stuur een e-mail!

Neem contact op