0
Waar ben je naar opzoek?
  • Zowel food als non-food
  • Een oer-Hollandse verrassing!
  • Uit voorraad leverbaar
Winkelmandje

Om ruis te voorkomen...

Wij zijn niet van de kleine lettertjes en willen liever duidelijk en transparant zijn. Daarom hebben we een aantal "regels" opgesteld. Hou je vast, hier komen ze:

Alternatief

Is een product (tijdelijk) niet leverbaar, dan wordt deze vervangen door een gelijkwaardig alternatief.

Bezorging

Holland Geschenkpakket verzendt jouw pakket(ten) zo snel mogelijk om eventuele vertraging tijdens het transport en door eventuele douanecontrole op te vangen. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging bij 'Niet thuis', door oponthoud tijdens het transport zoals douanecontrole, poststakingen, rampen en ander overmacht, onjuiste adresopgave en daardoor mogelijk overschrijding van de THT van voedingswaren.

BTW

De prijzen zijn inclusief BTW bij bezorging binnen Europa en excl. BTW bij bezorging buiten Europa.

Invoerrechten

Let op! In sommige landen zoals Argentinië, Brazilië, Indonesië en Turkije worden invoerrechten berekend. Deze komen voor rekening van de ontvanger.

Dranken

Vloeistof in een pakket wordt alleen binnen Europa toegestaan. Buiiten Europa worden vloeistoffen niet geaccepteerd door de douane.

Verzekering

Pakketten met de bestemming : Europa, Argentinië, Australië, Bahrein, Canada, China, Colombia, Israël, Japan, Jordanië, Katar, Koeweit, Nieuw-Zeeland, Oman, Saoedi-Arabië, USA, Verenigde Arabische Emiraten en Zuid-Korea zijn verzekerd tot € 150,-. Extra verzekeren is op verzoek mogelijk.

Verzekeringsvoorwaarde

Klachten moeten binnen 21 dagen na de gewenste bezorgdatum te worden doorgegeven aan Holland Geschenkpakket.

Hoi! Kunnen wij ergens mee helpen? Heb je vragen? Kennis maken? Bel ons, app ons of stuur een e-mail!

Neem contact op