https://www.hollandgeschenkpakket.nl/privacyverklaring/__ft_41__NL
De leukste geschenken Maatwerk naar wens Typisch Nederlands Gemakkelijk bestellen
Zowel food als non-food Afgestemd op uw bedrijf Een oer-Hollandse verrassing! Uit voorraad leverbaar
Volledig assortiment
Winkelmandje

Heeft u vragen? Bel ons direct! Tel. 0545-761083

Zoeken, voer hier uw zoekwoord in

Privacyverklaring

Holland Geschenkpakket, gevestigd aan Molenweg 4, 7274 AA Geesteren Gld., is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
HollandGeschenkpakket.nl
Molenweg 4
7274 AA Geesteren Gld.
0545761083

M. Klaassen is de Functionaris Gegevensbescherming van Holland Geschenkpakket Hij/zij is te bereiken via info@hollandgeschenkpakket.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Holland Geschenkpakket verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@hollandgeschenkpakket.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Holland Geschenkpakket verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • Holland Geschenkpakket verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Holland Geschenkpakket neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Holland Geschenkpakket) tussen zit.

  • Holland Geschenkpakket gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:
  • Webwinkelsysteem van CM Specialist
  • Snelstart order- en boekhoudsysteem
  • Barcodesysteem voor maken van verzend labels van de posterijen.

Deze systemen zijn nodig om orders te kunnen verwerken en te verzenden, de klant een track & trace verzendcode te e-mailen en om offertes en facturen te maken en te versturen. Alle systemen zijn uitstekend beveiligd.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Holland Geschenkpakket bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Naam- en adresgegevens van klanten en de facturen worden 7 jaar bewaard omdat dit vereist wordt door de Belastingdienst. Emailadressen worden gebruikt voor het toezenden van facturen en een nieuwsbrief (op ieder moment is uitschrijven mogelijk).

Delen van persoonsgegevens met derden

Holland Geschenkpakket verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Holland Geschenkpakket blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Holland Geschenkpakket gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Holland Geschenkpakket en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand

naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@hollandgeschenkpakket.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Holland Geschenkpakket wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Holland Geschenkpakket neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@hollandgeschenkpakket.nl

Sitemap | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Website door CM Specialist | Levertijden | Contact | Privacyverklaring